Chiftele de pui cu paste din: carne de pui, ceapa, ou, bacon, nucsoara, pesmet, usturoi, suc de rosii, paste, patrunjel, ulei, sare, piper. Ingrediente: 500 g carne de pui tocată 2 cepe un ou 2 felii bacon puţină nucşoară 100 g pesmet un căţel usturoi 250 ml supă de pui 250 ml suc de roşii […]
Chiftelute cu paste
PrinteazaChiftelute cu paste din: paine, smantana, carne tocata, ou, coaja de lamaie, sare, piper, usturoi, ulei, bulion, rosii, zahar, paste, ulei si ceapa.
- 2 felii de paine
- 3 linguri smantana
- 300 g carne tocata
- 1 ou
- coaja rasa de la 1 lamaie
- sare
- piper
- 1 catel usturoi
- 4 linguri ulei
- 1 lingura bulion
- 1 conserva de rosii (850 ml)
- 1/2 lingurita zahar
- 400 g paste
- 3 linguri ulei
- 1 ceapa
Mod de preparare:
Pentru chiftelute, tai pâinea cuburi, le acoperi cu smântână şi le laşi să se înmoaie timp de 5 minute, înglobezi carnea, oul, coaja de lămâie, sarea şi piperul.
Formezi chiftelute. Pentru sos, toci ceapa şi ustuioiul şi le căleşti în ulei. Adaugi bulion şi roşiile din conservă, cu tot cu suc.
Zdrobeşti puţin roşiile şi le laşi să clocotească uşor, 20 de minute. Sărezi şi piperezi sosul. Fierbi pastele circa 8 minute în apă cu sare, fără să devină prea moi.
Prăjeşti chifteluţele în unt circa 5 minute. Treci pastele prin apă rece şi le laşi să se scurgă.
Repartizezi pastele pe farfurii, aşezi deasupra sosul şi chifteluţele şi presari caşcaval ras.
Chiftelute cu paste
Pofta buna!
poate iti place si:
Chiftele de pui cu paste
Chiftele de vita cu paste
Chiftele de vita cu paste din: busuioc, vita, usturoi, oregano, ulei de masline, sos de rosii, paste, parmezan. Ingrediente: 1 legătură mică de busuioc 500g carne tocată de vită 2 căţei de usturoi, zdrobiţi 1 lingură de oregano uscat 1 lingură ulei de măsline 1 borcan de 540g de sos de rosii 300g de paste […]
Pofta buna!
parca le simt si mirosul, ce foame mi s-a facut
n-am mancat cu paste, dar cred ca sunt bune 🙂