Prajitura cu mandarine
PrinteazaPrajitura cu mandarine din: foi pandispan, mandarine, suc de mandarine, chefir, gelatina, frisca lichida, jeleu si frisca.
- 2 foi pandispan
- 3 mandarine
- 6 linguri cu suc de mandarine
- 500 ml chefir
- 100 g zahar
- 20 g gelatina (2 pliculete)
- 200 ml frisca lichida
pentru decor:
- 1 plic cu jeleu
- felii de mandarina
- frisca
Mod de preparare:
Prepara crema: curăţă mandarinele cât mai bine şi lasă-le la scurs într-o sită. Amestecă bine chefirul cu zahărul şi trei linguri cu suc de mandarine. Adaugă frişca bătută, mandarinele zdrobite şi gelatina preparată conform instrucţiunilor de pe plic.
Insiropează blatul cu restul de suc de mandarine şi lasă un pin, apoi monteaza prajitura: o foaie de blat, crema,din nou foaie şi iarăşi un strat subţire de cremă, peste care toarnă jeleul, preparat conform instrucţiunilor de pe plic. Decorează cu frişcă şi felii de mandarină. Dă la rece mini¬mum trei ore înainte de a o porţiona şi servi.
Prajitura cu mandarine
Pofta buna!
Love
A fost buna prajitura?