Rulouri de porc cu legume

Printeaza

Rulouri de porc cu legume din: cotlet de porc, pulpa de porc, mazare, morcovi, piper, verdeata, cartofi, unt, lapte, sare si ulei.

Ingrediente:

  • 500 g cotlet de porc
  • 250 g pulpa de porc
  • 100 g mazare din conserva
  • 100 g morcovi
  • piper
  • verdeata
  • 75 g cartofi
  • 30 g unt
  • 100 ml lapte
  • 20 g sare
  • 50 ml ulei

 

Mod de preparare:

Tranşezi cotletul, îl baţi, îl sărezi şi îl piperezi. Pulpa de porc, îm­preună cu verdeaţa le dai prin maşina de tocat, apoi le ames­teci cu mazăre, morcov fiert tăiat în cuburi mici, piper pisat şi sare.

Cu această compoziţie umpli fi­ecare cotlet, îl prinzi cu scobitori şi îl aşezi într-o tavă unsă cu ulei.

Dai tava la cuptor, stropind din când în când cu zeamă de oase.

Când este gata, scoţi scobitori-le, tai- carnea în felii şi serveşti cotletul cald, aşezat pe un strat de piure.

 

Rulouri de porc cu legume

Rulouri_de_porc_cu_legume

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.