Ridichi gratinate
PrinteazaRidichi gratinate din: ridichi de iarna, hribi, usturoi, ulei de masline, smantana, pesmet, unt, sare si branza camembert.
- 4 ridichi de iarna
- 500 g hribi
- 4-6 catei usturoi
- 3-4 linguri ulei de masline
- 150 g smantana
- 4 linguri pesmet rumenit in unt
- 50 g unt
- sare
- 250 g branza camembert
Mod de preparare:
Se spală ridichile, se curăţă, se feliază si se lasă câteva minute în sită, să se scurgă, cu un praf de sare. Se stropesc cu ulei şi cu usturoi pisat.Ciupercile se curăţă, se spală şi se opăresc în apă cu o lingură de sare.
Se unge tava cu unt, se presară un strat subţire de pesmet rumenit, unul de ciuperci, se stropesc cu smântână, se pun felii de camembert, ridichi şi tot aşa. Deasupra se aşază restul de brânză şi se bagă în cuptor. Se serveşte ornată cu smântână sau pesmet.
Ridichi gratinate
Pofta buna!
Nu am mai auzit de ridichi gratinate