Cubulete de vita in sos de branza
PrinteazaCubulete de vita in sos de branza din: antricot de vita, cascaval, branza camembert, smantana, ceapa, patrunjel, hrean, salvie, sare si piper.
- 600 g antricot de vita
- 200 g cascaval
- 150 g branza Camembert
- 200 g smantana
- 1 ceapa
- 2 radacini de patrunjel
- 7 linguri hrean
- 3-4 frunze de salvie
- sare
- piper
Mod de preparare:
Fierbeţi în apă cu puţină sare rădăcinile de pătrunjel, apoi cu un blender faceţi din ele un piure. Curăţaţi carnea de pieliţe şi tendoane, spălaţi-o, scurgeţi-o bine de apă şi tăiaţi-o în cubuleţe cu latura de circa 2 cm. Prăjiţi cubuleţele de antricot la foc mare în 4 linguri de ulei, până când se rumenesc bine pe toate părţile.
Separat, puneţi într-o tigaie, în uleiul rămas, ceapa curăţată, spălată şi tocată mărunt, piureul de pătrunjel, hreanul şi căliţi-le 3-4 minute la foc mic. Adăugaţi brânzeturile tăiate în cubuleţe şi, când acestea s-au topit, puneţi smântână. Adăugaţi salvia, tocată mărunt, puneţi în sos cubuleţele de vită prăjite şi mai lăsaţi sosul să dea în 2-3 clocote.
Cubulete de vita in sos de branza
Pofta buna!