Rulouri de curcan cu garnitură de sparanghel
PrinteazaRulourile de curcan cu garnitură de sparanghel din: piept de curcan, bacon, fasole verde, sparanghel, mozzarella, patrunjel verde, vin alb, zeama de lamaie, unt, sare si piper.
- 500 g piept de curcan
- 200 g bacon
- 300 g fasole verde fideluta
- 10-12 fire sparanghel
- 8 felii de mozzarella
- patrunjel verde
- 50 ml vin alb
- zeama de lamaie
- unt
- sare
- piper
Mod de preparare:
Taie pieptul de curcan în felii şi bate-le cu ciocanul de şniţele. Dă-le cu sare şi puţin piper şi pune-le suprapuse în frigider, acoperite, pen¬tru 30 de minute. Opăreşte fasolea 1-2 minute şi apoi dă-o printr-un jet de apă rece (pentru a-şi păstra culoarea verde crud). Lasă-le la scurs.
Aşază pe fiecare felie de carne una de mozzarella şi câteva fire de fasole. Rulează cu atenţie şi înfăşoară-le în bacon. Pentru mai multă siguranţă, leagă rulourile cu aţă. Incinge unt într-o tigaie şi prăjeşte rulourile 2 minute. Aşază-le într-o tavă, strecoară sosul de unt deasupra, toarnă vinul, sărează şi pipărează. Dă la cuptor 20 de minute.
Opăreşte sparanghelul 2 minute, căleşte-l repejor în unt topit. Stinge focul, stropeşte cu zea¬mă de lămâie şi presară pătrunjel. Serveşte rulourile de curcan cu garnitură de sparanghel şi sos de unt şi lămâie.
Rulourile de curcan cu garnitură de sparanghel
Pofta buna!
Rulourile de curcan imi plac, despre garnitura ma abtin
Arata foarte bine aceste rulouri