Brânză halloumi şi cuşcuş

Printeaza

Brânză halloumi şi cuşcuş din: cuscus, ardei copti, ulei de masline, usturoi, ciuperci, branza halloumi, ierburi mixte, sare si piper.

Ingrediente:

  • 150 g cuscus
  • 300 g ardei copti, la borcan
  • 20 ml ulei de masline
  • 1 catel de usturoi zdrobit
  • 150 g ciuperci feliate
  • 150 g branza Halloumi taiata cuburi
  • 15 g ierburi mixte (oregano, busuioc, patrunjel, taiat marunt)
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Pune cuşcuşul într-un vas adânc şi toarnă 300ml apă fiartă. Acoperă cu folie de aluminiu şi lasă 5 minute.

Pune ardeii într-o tigaie şi încălzeşte-i uşor timp de 3-4 minute. Incălzeşte 10ml ulei de măsline într-o tigaie mare şi prăjeşte usturoiul 1 minut.

Adaugă ciupercile şi prăjeşte-le timp de 3-4 minute până devin aurii.

Pune-le deoparte. între timp, adaugă restul de ulei în tigaie şi căleşte brânza Halloumi 2 minute până devine şi ea aurie.

Amestecă ardeii şi ierburile mărunţite printre cuşcuş şi presară sare şi piper.

Pune-i pe farfurie şi adaugă deasupra brânza Halloumi şi ciuperci.

 

Brânză halloumi şi cuşcuş

Brânza_halloumi_si_cuscus

 

Pofta buna!

 

 

 

Incoming search terms:

  • retete cu ardei copti

3 comentarii

  1. Adriana Valentina

    De unde cumpar branza halloumi, ca cuscus am vazut de unde sa iau

  2. n-am incercat niciodata aceasta branza? ce gust are?

  3. Branza halloumi nu prea se gaseste la noi, dar presupun ca poati sa folosesti si altceva in loc de branza halloumi

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.