Salata de cuşcuş cu branza feta si pesto

Printeaza

Salata de cuşcuş cu branza feta si sos pesto din: cuscus, supa de legume, ceapa verde, ardei rosu, castravete, branza feta, pesto si seminte de pin.

Ingrediente:Salata_de_cuscus_cu_branza_feta_si_pesto

  • 100 g cuscus
  • 200 ml supa de legume fierbinte putin sarata
  • 2 fire de ceapa verde
  • 1 ardei rosu
  • 1/2 castravete
  • 500 g branza feta, taiata cubulete
  • 2 linguri de pesto
  • 2 linguri seminte de pin prajite

 

Mod de preparare:

Puneţi cuşcuşul într-un bol mare şi turnaţi supa deasupra. Acoperiţi, apoi lăsaţi-l 10 minute, până ce cuşcuşul devine pufos şi toată supa se absoarbe. între timp, feliaţi cepele şi ardeiul şi tăiaţi castravetele în cubuleţe. Adăugaţi-le la cuşcuş, amestecaţi cu pesto, apoi cu brânza feta şi presăraţi deasupra seminţe de pin pentru servit.

Salata de cuşcuş cu branza feta si pesto

Salata_de_cuscus_cu_branza_feta_si_pesto

Pofta buna!

 

2 comentarii

  1. Adriana Valentina

    Foarte itneresanta combinatia

  2. Salata de cuscus e un din preferatele mele, desi multa lume nu o gusta. De fapt nu gusta cuscusul

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.