Penne cu sos de ciuperci si masline
PrinteazaPenne cu sos de ciuperci si masline din: penne, ciuperci porcini, ciuperci champignon, masline verzi, usturoi, ulei de masline extravirgin, sare si piper alb.
- 300 g penne
- 150 g ciuperci porcini
- 200 g ciuperci Champignon
- 100 g masline verzi
- 1 catel de usturoi
- 30 ml ulei de masline extravirgin
- sare
- piper alb
Mod de preparare:
Taiati catelul de usturoi in felii subtiri si caliti-le in uleiul de masline pana ce devin aurii. Adaugati apoi ciupercile taiate in bucatele si lasati vasul pe foc potrivit timp de 3-4 minute, dupa care adaugati maslinele verzi taiate rondele.
Mai lasati pe foc inca 3-4 minute, iar la sfarsit adaugati sare si piper. Intre timp, puneti la fiert in apa cu sare pastele si scoateti-le atunci cand sunt al dente. Puneti pastele pe farfurie, adaugati sosul pregatit in prealbail si decoati cu patrunjel proaspat.
Penne cu sos de ciuperci si masline
Pofta buna!
Da, pe astea le incerc si eu
sosul de ciuperci cu masline imi place cand e vorba de penne