Tuburi cu carne tocata
PrinteazaTuburi cu carne tocata din: ardei grasi, ceapa, usturoi, oregano, ulei de masline, carne tocata, supa, smantana, bulion, sare, boia, paste si parmezan.
- cate 2 ardei grasi (verzi si rosii)
- 1 ceapa
- 1 catel usturoi
- 1/2 legatura oregano
- 4 linguri ulei de masline
- 250 g carne tocata (amestec)
- 125 ml supa
- 150 g smantana
- 1 lingura bulion
- sare
- boia
- 400 g paste in forma de tub
- 50 g parmezan
Mod de preparare:
Se spala ardeii grasi, se curata si se taie fasii. Se curata si se toaca ceapa si usturoiul. Se spala oregano, se scutura, i se rup frunzulitele apoi se toaca marunt. Se incinge uleiul si se calesc usturoiul si ceapa. Se pune carnea tocata si se prajeste. Se adauga oregano tocat si fasii de ardei gras. Se prajesc circa 10 minute.
Se toarna smantana si bulionul in supa. Sosul se adauga in carnea tocata, se da in clocot si se lasa 5 minute sa fiarba inabusit, la foc potrivit. Se presara sare si boia. Pastele se fierb in apa cu sare, conform indicatiilor de pe pachet, apoi se scurg si se pun in farfurii.
Se adauga sosul si se presara putin parmezan ras si oregano.
Tuburi cu carne tocata
Pofta buna!