Tartă de brânză cu legume şi ciuperci

Printeaza

Tartă de brânză cu legume şi ciuperci din: branza de vaci, branza telemea, cartofi, ardei grasi, ceapa, usturoi, rosii cherry, oua, ciuperci, salata verde, ulei, sare si piper.

Ingrediente:Tarta_de_brânza_cu_legume_si_ciuperci

  • 500 g branza de vaci
  • 100 g branza telemea
  • 300 g cartofi
  • 2 ardei grasi
  • 2 cepe
  • 4 catei de usturoi
  • 200 g rosii cherry
  • 4 oua
  • 1 conserva ciuperci
  • 1 salata verde
  • 100 ml ulei
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Brânza telemea o tai cuburi şi o amesteci cu brânza de vaci. Cureţi cartofii de coajă, îi’speli şi îi fierbi. După ce s-au răcit, tai cartofii în felii subţiri. Cureţi ce­pele şi usturoiul şi le toci mărunt, încingi uleiul într-o cratiţă, căleşti ceapa şi usturoiul împreună cu ardeii graşi, tăiaţi cubuleţe, apoi îi scoţi cu spumiera şi îi pui peste brânză.

Adaugi salata verde tăia­tă fâşii, cartofii şi ciupercile scur­se de apă. Condimentezi după gust cu sare şi piper, adaugi ouăle bătute, roşiile cherry spă­late şi tăiate în jumătăţi şi ames­teci. Ungi o formă de tartă cu ulei şi torni compoziţia formată.

Nive­lezi cu o spatulă, introduci tava în cuptor şi coci la foc mediu 30- 45 de minute, la foc mediu sau până când tarta capătă o culoare aurie. Serveşti tarta fierbinte sau rece, cu felii de pâine unse cu unt si usturoi.

Tartă de brânză cu legume şi ciuperci

Tarta_de_brânza_cu_legume_si_ciuperci

Pofta buna!

 

Incoming search terms:

  • tarta cu legume

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.