Tartă de brânză cu legume şi ciuperci
PrinteazaTartă de brânză cu legume şi ciuperci din: branza de vaci, branza telemea, cartofi, ardei grasi, ceapa, usturoi, rosii cherry, oua, ciuperci, salata verde, ulei, sare si piper.
- 500 g branza de vaci
- 100 g branza telemea
- 300 g cartofi
- 2 ardei grasi
- 2 cepe
- 4 catei de usturoi
- 200 g rosii cherry
- 4 oua
- 1 conserva ciuperci
- 1 salata verde
- 100 ml ulei
- sare
- piper
Mod de preparare:
Brânza telemea o tai cuburi şi o amesteci cu brânza de vaci. Cureţi cartofii de coajă, îi’speli şi îi fierbi. După ce s-au răcit, tai cartofii în felii subţiri. Cureţi cepele şi usturoiul şi le toci mărunt, încingi uleiul într-o cratiţă, căleşti ceapa şi usturoiul împreună cu ardeii graşi, tăiaţi cubuleţe, apoi îi scoţi cu spumiera şi îi pui peste brânză.
Adaugi salata verde tăiată fâşii, cartofii şi ciupercile scurse de apă. Condimentezi după gust cu sare şi piper, adaugi ouăle bătute, roşiile cherry spălate şi tăiate în jumătăţi şi amesteci. Ungi o formă de tartă cu ulei şi torni compoziţia formată.
Nivelezi cu o spatulă, introduci tava în cuptor şi coci la foc mediu 30- 45 de minute, la foc mediu sau până când tarta capătă o culoare aurie. Serveşti tarta fierbinte sau rece, cu felii de pâine unse cu unt si usturoi.
Tartă de brânză cu legume şi ciuperci
Pofta buna!
Incoming search terms:
- tarta cu legume