Paste cu ciuperci si vinete

Printeaza

Paste cu ciuperci si vinete din: ciuperci, vinete, usturoi, rosii, ulei de masline, vin alb, sare, piper, paste si parmezan.

Ingrediente:Paste_cu_ciuperci_si_vinete

  • 50 g ciuperci
  • 400 g vinete
  • 1 catel de usturoi
  • 4 rosii
  • 4 linguri ulei de masline
  • 150 ml vin alb
  • sare
  • piper
  • 400 g paste in forma de tub
  • 100 g parmezan ras

 

Mod de preparare:

Ciupercile se pun intr-un castron si se acopera cu ap fierbinte. Se lasa sa se inmoaie. Se spala vinetele, se curata si se taie cubulete. Se curata usturoiul si se toaca. Rosiile se cresteaza, se oparesc cu apa fierbinte si se decojesc, apoi se taie cuburi. Se scurg ciupercile si se pastreaza apa la fiert, care se filtreaza.

Ciupercile se toaca. Se incinge uleiul de masline si se calesc vinetele. Se adauga usturoiul, ciupercile si rosiile si se amesteca. Se toarna vinul. Se adauga apa de la ciuperci, se da totul in clocot, apoi se condimenteaza. Se mai lasa sa fiarba 10 minute. la foc moale. Pastele se fierb dupa indicatiile de pe pachet. Se toarna soul peste paste si se presara parmezan.

Paste cu ciuperci si vinete

Paste_cu_ciuperci_si_vinete

Pofta buna!

 

2 comentarii

  1. Imi plac pastele cu ciuperci si vinete

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.