Cubulete de pui in coronite de ceapa

Printeaza

Cubulete de pui in coronite de ceapa din: piept de pui, ceapa, ulei, supa de pui, boia de ardei dulce, sare si piper.

Ingrediente:

  • 300 g piept de pui
  • 8 cepe
  • 100 ml ulei
  • 250 ml supa de pui
  • 1 lingurita boia de ardei dulce
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Fierbeti 10 minute pieptul de pui in apa cu sare. taiati-l apoi in cubulete cu latura de 1 cm, presarati-le cu sare si piper si prajiti-le 2-3 minute in 50 ml ulei.

Curatati ceapa, spalati-o si taiati-o in doua in forma de coroana. Scoateti miezul fiecarei ceepe, astfel incat sa ramana doar 2-3 straturi, cele exterioare.

Fierbeti ceapa 5 minute in apa cu putin sare, apoi puneti-o intr-o tava adanca.

Puneti in fiecare coronita de ceapa cate 2-3 linguri cu cubulete de piept de pui. Adaugati supa de pui, uleiul ramas si presarati totul cu sare, piper si boia de ardei.

Puneti tava in cuptorul incins si coaceti totul la foc mic circa 15-20 de minute.

Serviti coronitele calde, stropite cu sosul din tava.

 

Cubulete de pui in coronite de ceapa

Cubulete_de_pui_in_coronite_de_ceapa

Pofta buna!

 

 

 

2 comentarii

  1. Nu-mi palce ceapa, chiar daca-i facuta cu pui

  2. @Gabi, mie-mi “place” ceapa 🙂

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.