Rulada cu hribi

Printeaza

Rulada cu hribi din: unt, faina, lapte, oua, sare, hribi, sare, piper si mac.

Ingrediente:Rulada_cu_hribi

pentru aluat:

  • 1/2 pachet unt
  • 5 linguri faina
  • 1/2 l lapte
  • 5 oua
  • unt pentru uns tava
  • sare

pentru umplutura:

  • 500 g hribi
  • sare
  • piper

pentru decor:

  • 2 linguri mac

 

Mod de preparare:

Topeşti untul într-o cratiţă, adaugi făina, laptele cald şi fierbi la foc mic. Laşi să se răcească, adaugi ouăle şi sarea. Pui aluatul în tava unsă cu unt şi tapetată cu hârtie de copt şi dai la cuptor pentru 15 minute maximum. O scoţi pe un prosop umed, o rulezi cu acesta şi o laşi să se răcească.

Prepari hribii pe care îi cureţi, îi speli şi îi tai bucăţi foarte mici pe care le pui pe foc, fără apă şi le laşi să se fiarbă şi să scadă. Cu grijă, desfaci rulada, pui umplutura şi rulezi înapoi. Presari şi macul şi o aduci la masă.

Rulada cu hribi

Rulada_cu_hribi

Pofta buna!

 

 

3 comentarii

  1. in loc de hribi as pune orice altceva la rulada

  2. Eu vreau sa gust din rulada cu hribi

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.