Rulada cu hribi
PrinteazaRulada cu hribi din: unt, faina, lapte, oua, sare, hribi, sare, piper si mac.
Ingrediente:
pentru aluat:
- 1/2 pachet unt
- 5 linguri faina
- 1/2 l lapte
- 5 oua
- unt pentru uns tava
- sare
pentru umplutura:
- 500 g hribi
- sare
- piper
pentru decor:
- 2 linguri mac
Mod de preparare:
Topeşti untul într-o cratiţă, adaugi făina, laptele cald şi fierbi la foc mic. Laşi să se răcească, adaugi ouăle şi sarea. Pui aluatul în tava unsă cu unt şi tapetată cu hârtie de copt şi dai la cuptor pentru 15 minute maximum. O scoţi pe un prosop umed, o rulezi cu acesta şi o laşi să se răcească.
Prepari hribii pe care îi cureţi, îi speli şi îi tai bucăţi foarte mici pe care le pui pe foc, fără apă şi le laşi să se fiarbă şi să scadă. Cu grijă, desfaci rulada, pui umplutura şi rulezi înapoi. Presari şi macul şi o aduci la masă.
Rulada cu hribi
Pofta buna!
in loc de hribi as pune orice altceva la rulada
Eu vreau sa gust din rulada cu hribi
A fost buna rulada?