Taitei cu legume si branza de capra
PrinteazaTaitei cu legume si branza de capra din: usturoi, rosii, spanac, busuioc, branza de capra, taitei, sare, piper, ulei, smantana, supa si faina.
- 2 catei de usturoi
- 200 g rosii mici
- 350 g spanac
- 1 legatura busuioc
- 2 bucati branaz de capra (a 40 g)
- 350 g taitei
- sare
- piper
- 1 lingura ulei
- 50 ml smantana
- 300 ml supa (instant)
- 1 lingura faina
Mod de preparare:
Se curata usturoiul si se zdrobeste. Se spala rosiile apoi se taie pe jumatate. Spanacul se alege si se spala. Busuiocul, se scutura, i se rup frunzulitele, apoi se toaca. Bucatile de branza de capra se taie cubulete. Se fierb taiteii conform indicatiilor de pe pachet. Se incinge uleiul in tigaie, apoi se caleste usturoiul.
Se adauga spanacul si se lasa pana se inmoaie. Se toarna supa si smantana si dupa ce se lasa putin sa fiarba se pune faina, apoi jumatatile de rosii si busuiocul. La final se condimenteaza. Se scurg taiteii de apa, se toarna sosul de spanac si se presara busuioc. Taiteii se serve cu branza de capra.
Taitei cu legume si branza de capra
Pofta buna!
Incoming search terms:
- retete cu branza de capra
Ce bine arata reteta de paste cu legume si branza