Rulada in crusta de cartofi
PrinteazaRulada in crusta de cartofi din: chifla, branza feta, gogosari murati, dovlecei, ulei, sare, piper, ceapa, usturoi, patrunje, amestec de carne tocata, oua, mustar si cartofi.
- 1 chifla veche de 1 zi
- 150 g branza feta
- 150 g gogosari murati
- 1 dovlecei mediu
- 4 linguri ulei
- sare
- piper
- 1 ceapa
- 1 catel de usturoi
- 1 lingura patrunjel tocat
- 750 g amestec de carne tocata
- 2 oua
- 2 lingurite mustar
- 400 g cartofi
Mod de preparare:
Inmuiaţi chifla, tăiaţi brânza cubuleţe, tăiaţi gogoşarii bucăţi, iar dovlecelul rondele. Prăjţi dovlecelul în 2 linguri de ulei, apoi condimentaţi-l. Tăiaţi ceapa şi usturoiul cubuleţe şi prăjiţi-le într-o lingură de ulei. Adăugaţi pătrunjelul şi puneţi totul într-un castron. Amestecaţi-le cu pâinea stoarsă, gogoşarul, brânza, carnea tocată, ouăle, sarea, piperul şi muştarul. împărţiţi amestecul rezultat în jumătate.
Aşezaţi o parte pe o hârtie pentru copt. Aşezaţi şi rondelele de dovlecei, apoi adăugaţi cealaltă jumătate de carne şi formaţi o ruladă. Preîncălziţi cuptorul la 200°C. Curăţaţi cartofii, daţi-i pe răzătoarea mare, săraţi-i, piperaţi-işi aşezaţi-i peste rulada formată anterior.
Ungeţi totul cu ulei şi coaceţi rulada cca. 45 de minute. Ornaţi-o după cum doriţi. Pentru garnitură, pregătiţi legume.
Rulada in crusta de cartofi
Pofta buna!
Sa-mi dai o portie din rulada asta
Foarte bine arata rulada asta in crusta de cartofi! Si apopo, imi place siteul asta la nebunie