Rulada in crusta de cartofi

Printeaza

Rulada in crusta de cartofi din: chifla, branza feta, gogosari murati, dovlecei, ulei, sare, piper, ceapa, usturoi, patrunje, amestec de carne tocata, oua, mustar si cartofi.

Ingrediente:Rulada_in_crusta_de_cartofi

  • 1 chifla veche de 1 zi
  • 150 g branza feta
  • 150 g gogosari murati
  • 1 dovlecei mediu
  • 4 linguri ulei
  • sare
  • piper
  • 1 ceapa
  • 1 catel de usturoi
  • 1 lingura patrunjel tocat
  • 750 g amestec de carne tocata
  • 2 oua
  • 2 lingurite mustar
  • 400 g cartofi

 

Mod de preparare:

Inmuiaţi chifla, tăiaţi brân­za cubuleţe, tăiaţi gogoşarii bucăţi, iar dovlecelul rondele. Prăjţi dovlecelul în 2 linguri de ulei, apoi condimentaţi-l. Tăiaţi ceapa şi usturoiul cubuleţe şi prăjiţi-le într-o lingură de ulei. Adăugaţi pătrunjelul şi puneţi totul într-un cas­tron. Amestecaţi-le cu pâinea stoarsă, gogoşarul, brânza, carnea tocată, ouă­le, sarea, piperul şi muştarul. împărţiţi amestecul rezultat în jumătate.

Aşezaţi o parte pe o hârtie pentru copt. Aşezaţi şi rondelele de dovlecei, apoi adăugaţi cealaltă jumătate de carne şi formaţi o ruladă. Preîncălziţi cuptorul la 200°C. Curăţaţi cartofii, daţi-i pe răzătoarea mare, săraţi-i, piperaţi-işi aşezaţi-i pes­te rulada formată anterior.

Ungeţi totul cu ulei şi coaceţi rulada cca. 45 de mi­nute. Ornaţi-o după cum doriţi. Pentru garnitură, pregătiţi legume.

Rulada in crusta de cartofi

Rulada_in_crusta_de_cartofi

Pofta buna!

 

2 comentarii

  1. Sa-mi dai o portie din rulada asta

  2. Foarte bine arata rulada asta in crusta de cartofi! Si apopo, imi place siteul asta la nebunie

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.