Tort cu dovlecei şi carne tocată
PrinteazaTort cu dovlecei şi carne tocată din: foitaj, unt, dovlecei, ulei de masline, ceapa, usturoi, carne tocata de vita, sare, piper, faina, rosii pasate si branza rasa.
- 250 g foitaj
- 50 g unt
- 3 dovlecei mici
- 2 linguri ulei de masline
- 1 ceapa
- 2 catei de usturoi
- 500 g carne tocata de vita
- sare
- piper
- 2 linguri de faina
- 400 g rosii pasate
- 200 g branza rasa
Mod de preparare:
Ungeţi fiecare foaie de foitaj cu unt, mai puţin una. Aşezaţi-le una peste cealaltă, terminând cu foaia neunsă, într-o formă rotundă (0 24 cm), dată cu grăsime şi presărată cu făină. Tăiaţi dovleceii rondele şi căliţi-i în ulei. Tăiaţi ceapa şi usturoiul cubuleţe.
Căliţi-le în restul de ulei, la fel şi carnea tocată, apoi condimentaţi-o şi presăraţi-o cu făină. Turnaţi roşiile şi fierbeţi totul. Preîncălziţi cuptorul la 200°C. Peste aluat aşezaţi în straturi dovleceii, carnea tocată şi brânza şi coaceţi totul 25 – 30 de minute.
Tort cu dovlecei şi carne tocată
Poftă bună!
Interesant tortul cu dovlecei si carne tocata
Imi place ce ti-a iesit
Interesanta, dar complicata