Cartofi umpluţi cu fasole picantă
PrinteazaCartofi umpluţi cu fasole picantă din: cartofi, carne tocata de vita, fasole boabe, suc de rosii, morcov, ceapa, boia iute, chimen, ulei, sare si piper.
- 8 cartofi
- 400 g carne tocata de vita
- 200 g fasole boabe fiarta sau din conserva
- 100 ml suc de rosii
- un morcov
- o ceapa
- unvarf cutit subtire de boia iute
- un varf cutit subtire de chimen
- 2 linguri ulei
- sare
- piper
Mod de preparare:
Cartofii bine spălaţi se fierb în coajă în apă clocotită pentru 20 de minute. Intre timp, în uleiul încins se călesc ceapa tocată mărunt si carnea tocată. După ce carnea şi-a schimbat culoarea, se adaugă sucul de roşii, morcovul tăiat cubuleţe, boiaua, chimenul, sare si piper.
Se lasă dea un clocot şi apoi se adaugă fasolea bine scursă. Se amestecă si se lasă să fiarbă 10 minute împreună. Cu o linguriţă se scobesc cartofii si se umplu cu fasolea pregătită ca mai sus. Se dau la cuptor pentru 15 minute la foc iute si apoi se aduc la masă.
Cartofi umpluţi cu fasole picantă
Pofta buna!
Incoming search terms:
- retete cu carne tocata de vita
- carne tocata de vita
- retete cu carne tocata
Merita incercati cartofi umpluti, dar as schimba fasolea picanta, parca as pune cu totul altceva, inca ma gandesc, cand o sa gasesc ce te anunt.