Pane de curcan cu parmezan

Printeaza

Pane de curcan cu parmezan din: piept de curcan, oua, pesmet, parmezan, sare, marar, piper, ulei, cartofi, ciuperci, rosii si castraveti.

Ingrediente:Pane_de_curcan_cu_parmezan

  • 500 g piept de curcan
  • 3-4 oua
  • 6 linguri pesmet
  • 150 g parmezan
  • sare
  • marar
  • piper macinat
  • ulei pentru prajit
  • cartofi fierti
  • ciuperci
  • rosii
  • castraveti

 

Mod de preparare:

Se taie pieptul de curcan felii potrivite, se condimentează cu sare şi piper şi se bat cu ciocanul de şniţel. Pentru a se presa bine este indicat să puneţi o folie de plastic deasupra feliilor de carne şi să bateţi bine.Se bat ouăle, se pune pesmetul pe un platou şi parmezanul pe alt platou.

Se trece fiecare bucată de carne prin pesmet-ou-parmezan şi se pune la prăjit în uleiul încins.Se răsucesc de pe o parte pe cealaltă şi, după ce au căpătat culoarea aurie, se scot pe un prosop absorbant de bucătărie.

Paneul de curcan cu parmezan se poate servi cu diverse garnituri de cartofi, salate şi ciuperci sau cu sosuri albe cu verdeaţă.

Pane de curcan cu parmezan

Pane_de_curcan_cu_parmezan

Pofta buna!

 

1 comentariu

  1. Paneul de curcan chiar e bun!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.