Pane de curcan cu parmezan
PrinteazaPane de curcan cu parmezan din: piept de curcan, oua, pesmet, parmezan, sare, marar, piper, ulei, cartofi, ciuperci, rosii si castraveti.
- 500 g piept de curcan
- 3-4 oua
- 6 linguri pesmet
- 150 g parmezan
- sare
- marar
- piper macinat
- ulei pentru prajit
- cartofi fierti
- ciuperci
- rosii
- castraveti
Mod de preparare:
Se taie pieptul de curcan felii potrivite, se condimentează cu sare şi piper şi se bat cu ciocanul de şniţel. Pentru a se presa bine este indicat să puneţi o folie de plastic deasupra feliilor de carne şi să bateţi bine.Se bat ouăle, se pune pesmetul pe un platou şi parmezanul pe alt platou.
Se trece fiecare bucată de carne prin pesmet-ou-parmezan şi se pune la prăjit în uleiul încins.Se răsucesc de pe o parte pe cealaltă şi, după ce au căpătat culoarea aurie, se scot pe un prosop absorbant de bucătărie.
Paneul de curcan cu parmezan se poate servi cu diverse garnituri de cartofi, salate şi ciuperci sau cu sosuri albe cu verdeaţă.
Pane de curcan cu parmezan
Pofta buna!
Paneul de curcan chiar e bun!