Spirale presarate cu kaizer
PrinteazaSpirale presarate cu kaizer din: kaizer, praz, ceapa, unt, sare, piper, paste in forma de spirala si svaite.
Ingrediente:
- 300 g kaizer fara os
- 1 tulpina praz
- 1 ceapa
- 1 lingura unt
- sare
- piper
- 2350 g paste in forma de spirala
- 1 lingura svaiter ras
Mod de preparare:
Se taie kaizerul dezosat in bucatele de marime potrivita. Se curata prazul, se spala si se taie in inele cam de 1 centimetru grosime.
Se curata ceapa apoi se toaca marunt. Se topeste untul si se caleste ceapa in el.
Se adauga kaizerul si se lasa in tigaie pana cand se rumeneste bine.
Peste kaizer si ceapa se adauga prazul, se acopera cratita cu un capac si se lasa sa fiarba inabusit timp de 10 minute.
Se condimenteaza, dupa gust, cu sare si cu piper. Se fierb spiralele in apa cu sare, conform instructiunilor de pe pachet, se scurg, apoi se trec prin jet de apa rece.
Se adauga impreuna cu branza la amestecul de carne si praz. Pastele se servesc fierbinti si ornate cu verdeata.
Spirale presarate cu kaizer
Pofta buna!