Supă de legume cu paste late
PrinteazaSupă de legume cu paste late din: dovlecei, morcovi, ceapa, varza, unt, fasole, supa, paste late, sare, piper si curry.
- 2 dovlecei dimensiuni medii
- 2 morcovi
- 1 ceapa medie
- 1/2 varza
- 2 linguri unt
- 450 g fasole congelata
- 1,5 l supa
- 300 g paste late
- sare
- piper
- 1/2 – 1 lingurita curry
Mod de preparare:
Curăţaţi legumele şi spălaţi-le. Tăiaţi dovleceii pe lung în patru, apoi pe rotund. Tăiaţi morcovii şi ceapa cubuleţe. Tăiaţi varza fâşii şi aruncaţi-l cotorul. 2 încingeţi untul într-o tigaie mare şi căliţi acolo morcovii şi ceapa, amestecând continuu. Adăugaţi dovleceii, varza şi fasolea şl căllţi-le în continuare.
Turnaţi supa, acoperiţi-o cu un capac şi fierbeţi-o cea 20 de minute la foc mic spre mediu. 3 Rupeţl pastele late după cum doriţi şi adăugaţl-le în supă după 10 de minute. La final, condimentaţi supa cu sare, piper şi curry.
Supă de legume cu paste late
Poftă bună!
Interesanta reteta de supa