Supă de legume cu paste late

Printeaza

Supă de legume cu paste late din: dovlecei, morcovi, ceapa, varza, unt, fasole, supa, paste late, sare, piper si curry.

Ingrediente:Supa_de_legume_cu_paste_late

  • 2 dovlecei dimensiuni medii
  • 2 morcovi
  • 1 ceapa medie
  • 1/2 varza
  • 2 linguri unt
  • 450 g fasole congelata
  • 1,5 l supa
  • 300 g paste late
  • sare
  • piper
  • 1/2 – 1 lingurita curry

 

Mod de preparare:

Curăţaţi legumele şi spălaţi-le. Tăiaţi dovleceii pe lung în patru, apoi pe rotund. Tăiaţi morcovii şi ceapa cubuleţe. Tăiaţi varza fâşii şi aruncaţi-l cotorul. 2 încingeţi untul într-o ti­gaie mare şi căliţi acolo morcovii şi ceapa, amestecând conti­nuu. Adăugaţi dovleceii, varza şi fasolea şl căllţi-le în continua­re.

Turnaţi supa, acoperiţi-o cu un capac şi fierbeţi-o cea 20 de minute la foc mic spre mediu. 3 Rupeţl pastele late după cum doriţi şi adăugaţl-le în supă după 10 de minute. La final, condi­mentaţi supa cu sare, piper şi curry.

Supă de legume cu paste late

Supa_de_legume_cu_paste_late

Poftă bună!

1 comentariu

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.