Muschi file de vita in vin rosu
PrinteazaMuschi file de vita in vin rosu din: piper negru, rozmarin, muschi de vita, unt, ulei de masline, vin rosu si sare.
- 1 lingura de piper negru macinat
- 1/2 lingura de rozmarin uscat
- 2 fileuri de muschi de vita, cu o grosime de 2,5 (fiecare a 100 g)
- 1 lingura de unt
- 1 lingura de ulei de masline
- 1/2 ceasca de vin rosu
- sare pentru gust
Mod de preparare:
Amesteca piperul negru şi rozmarinul într-un vas de dimensiuni mari.Trece fileurile de vită prin această mixtură. Incalzeste untul şi uleiul într-o tigaie. Pune carnea şi rumeneşte-o la foc potrivit până când este preparată. Mut-o pe farfurii.
Toarna vinul roşu în tigaie şi lasă-l să ajungă în punctul de fierbere. Apoi dă focul mai încet şi aşteaptă până când sosul devine consistent. Stropeste carnea cu sosul de vin si serveste.
Muschi file de vita in vin rosu
Pofta buna!
Incoming search terms:
- retete cu muschi file
Foarte bun, eu obisnuiesc sa mai pun si un ardei iute tocat marunt peste muschiul file