Dovlecei cu ardei iute si spanac

Printeaza

Dovlecei cu ardei iute si spanac din: ulei de masline, dovlecei, ardei iute, spanac si zeama de lamaie.

Ingrediente:Dovlecei_cu_ardei_iute_si_spanac

  • 1 lingură ulei de măsline, plus extra pentru servit
  • 4 dovlecei, tăiaţi transversal, apoi tăiaţi beţişoare
  • 1 ardei iute roşu, curăţat de seminţe şi tocat mărunt
  • 100g frunze tinere de spanac
  • zeama de la 1 lămâie

 

Mod de preparare:

Se încălzeşte o lingură de ulei de măsline într-o tigaie. Se prăjesc dovleceii la foc puternic doar până se înmoaie puţin, aproximativ 4 minute. Se adaugă ardeiul iute în ultimul minut. Se închide focul şi se adaugă frunzele de spanac, amestecându-le până se înmoaie şi ele puţin.

Se adaugă zeama de lămâie, sare şi piper după gust. Se răstoarnă într-un bol de salată şi se mai stropeşte cu un pic de ulei chiar înainte de servire.

Dovlecei cu ardei iute si spanac

Dovlecei_cu_ardei_iute_si_spanac

Pofta buna!

 

Incoming search terms:

  • retete cosulete aperitiv

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.