Rulada cu cremă de sfeclă roşie
PrinteazaRulada cu cremă de sfeclă roşie din: oua, zahar, faina, unt, cacao, praf de copt, sare, unt, zahar pudra, sirop de sfecla rosie si zahar vanilat.
blat:
- 5 oua
- 250 g zahar
- 100 g faina
- 50 g unt
- 3 linguri cacao
- 1 plic praf de copt
- 1 praf de sare
crema:
- 250 g unt
- 150 g zahar pudra
- 2 linguri sirop de sfecla rosie
- 1 plic zhar vanilat
Mod de preparare:
Pentru blat, bateţi ouăle cu zahărul până la omogenizare, adăugaţi făina, cacao, praf de copt, unt topit şi sare. Omogenizaţi şi turnaţi compoziţia într-o tavă, in care ati pus hârtie de copt. Coaceţi blatul la foc potrivit, aproximaiv 20 de minute.
După ce s-a copt rulaţi cât este cald şi împachetaţi ruloul într-un şervet de bucătărie umed. Pentru cremă, frecaţi untul cu zahărul pudră 3-4 minute şi adăugaţi siropul de sfeclă şi zahărul vanilat. Intindeţi blatul de cacao şi ungeţi cu crema. Rulaţi din nou blatul şi împachetaţi în folie. Dati la frigider pentru 1-2 ore.
Pofta buna!