Tuzlama cu sos de rosii
PrinteazaTuzlama cu sos de rosii din: burta de vita, suc de rosii, pasta de tomate, pasta de ardei dulce, ceapa, usturoi, morcov, ulei, parmezan, leustean, sare si piper.
- 800 g burta de vita fiarta
- 500 ml suc de rosii
- 1 lingura pasta de tomate
- 1 lingura pasta de ardei dulce
- 2 cepe potrivite
- 4 catei de usturoi
- 1 morcov mare
- 50 ml ulei
- 50 g parmezan
- 1 legatura leustean
- sare
- piper
Mod de preparare:
Caliti in ulei ceapa, curata spalata si taiata julienne, impreuna cu usturoiul pisat, morcovul curatat si spalat si dat pe razatoare mare. Dupa 3-4 minute puneti pasta de tomate si de ardei. Caliti inca 1-2 minute, apoi stingeti cu sucul de rosii, Puneti in cratita burta fiarta si taiata fideluta.
Adaugati 1 cana din supa in care a fiert burta, leusteanul tocat marunt si potriviti de sare si piper. Acoperiti cratita cu capac si lasati sa fiarba la foc mic, circa 30 de minute. Serviti tuzlamaua fierbinte.
Tuzlama cu sos de rosii
Pofta buna!
O sa icnerc si eu tuzlamaua asta sau cum ii zice…