Andive in sos de marar

Printeaza

Andive in sos de marar din: andive, mozzarella, cascaval, telemea, ceapa, smantana, usturoi, marar verde, sare si piper alb.

Ingrediente:Andive_in_sos_de_marar

  • 4 andive mai mari sau 8 mai mici
  • 100 g mozzarella
  • 50 g cascaval
  • 100 g telemea
  • 1 ceapa
  • 200 ml smantana
  • 4 catei de usturoi
  • 1 legatura marar verde
  • sare
  • piper alb

 

Mod de preparare:

Curatati andivele de primele foi, opariti-le 2 minute in apa clocotita sarata, apoi lasati-le la scurs si la racit. Amestecati mozzarella taiata in cubulete cu cascavalul si telemeaua rase. Adaugati ceapa rasa sau taiata foarte marunt, sare si piper. Taiati andivele in jumatati, pe lungime si scoateti 2-3 foi din mijloc, cu care tapetati un vas termorezistent.

In locul ramas puneti amestec de branzeturi. Puneti andivele in vas, adaugati 100 ml apa si puneti vasul la cuptor, la foc potrivit. Faceti un mujdei din usturoi, adaugati mararul tocat marunt si smantana. Condimentati si turnati sosul peste andive, dupa 15 minute de la punerea in cuptor.

Lasati vasul in cuptor pana cand andivele se inmoaie putin, fara sa-si schimbe forma insa.

Andive in sos de marar

Andive_in_sos_de_marar

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.