Castraveţi pane
PrinteazaCastraveţi pane din: castraveti murati, oua, faina, pesmet, ulei si smantana.
- 8 castraveti murati, mai mari
- 2 oua
- 4 linguri faina
- 6 linguri pesmet
- 100 ml ulei
pentru servit:
- smantana
Mod de preparare:
Castraveţii se taie pe lung şi se lasă la scurs într-o strecurătoare pentru o oră. Ouăle se bat bine, iar în vase separate se pun făina şi pesmetul. Se pune uleiul la încins într-un vas cu pereţi ceva mai înalţi si apoi fiecare felie de castravete se trece prin făină, ouă şi pesmet.
Se prăjesc castraveţii în ulei încins. Ca să nu se îmbibe cu mult ulei, se scot pe şerveţele de hârtie absorbante si se aduc la masă imediat alături de smântână.
Castraveţi pane
Pofta buna!
Incoming search terms:
- castraveti pane
N-am facut niciodata castraveti pane 🙂