Supa rustica cu salam din: apa, cartofi, ceapa, varza, salam, patrunjel. Ingrediente: 1 l apă 3 cartofi, curăţaţi de coajă şi feliaţi 1 ceapă mare, feliată 175 g varză albă, tocată 250 g salam chorizo pătrunjel, pentru decor Mod de preparare: Pune apa pe foc, într-o oală, până dă în fiert. Adaugă cartofii şi ceapa. […]
Supa cu legume si carnati din: carnati, usturoi, ceapa, unt, ulei, pastarnac, cartofi, sare, piper, smantana, faina, oua, cimbru. Ingrediente: 450 g cârnaţi 4 căţei de usturoi 1 ceapă 1 linguriţă de unt 2 linguri de ulei 1/2 păstârnac 3-4 cartofi 1 foaie de dafin 1 linguriţă de sare 1/2 linguriţă de piper alb 100 ml […]
Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.