Ficat de Oaie Sote cu Ceapă Caramelizată – Rețetă Delicioasă și Nutritivă: bogată în nutrienți esențiali și cunoscut pentru gustul său distinctiv. Această rețetă de ficat de oaie sote cu ceapă caramelizată este ideală pentru cei care doresc să experimenteze arome noi și să beneficieze de proprietățile nutritive ale ficatului. Preparatul este simplu, dar plin […]
Ficat cu ceapa si bureti
PrinteazaFicat cu ceapa si bureti din: ficat de vitel, ulei, ceapa, bureti, boia dulce, marar, sare si piper.
Ingrediente:
- 600 g ficat de vitel
- 75 ml ulei
- 4 cepe potrivite
- 500 g bureti pleurotus
- 1 lingurita boia de ardei dulce
- 1 legatura marar
- sare
- piper
Mod de preparare:
Puneţi ficatul pentru 30 de minute în apă rece, apoi scurgeti-l bine şi curătati-l de pielita care-l acoperă.
Tăiaţi ficatul în feliuţe şi presăraţi-le cu sare şi piper. Curăţaţi ceapa şi bureţii, spălaţi-le şi tăiafi-le mărunt.
Căliti-le în ulei si după 5-6 minute adăugaţi feliile de ficat.
Prăjiti-le până când feliile de ficat încep să se rumenească. Adăugaţi boiaua de ardei, sare si piper.
Când zeama lăsată de ciuperci se evaporă, adăugaţi mărarul, amestecaţi ingredientele si luaţi tigaia de pe foc.
Ficat cu ceapa si bureti
Pofta buna!
Ficat de Oaie Sote cu Ceapă Caramelizată
Ficăței de Pui la Tigaie – Rețetă Simplă și Sănătoasă, Bogată în Proteine
Ficăței de Pui la Tigaie – Rețetă Simplă și Sănătoasă, Bogată în Proteine din: ficatei de pui, ulei de masline, usturoi, ceapa, sare, piper, paprika, patrunjel. Descoperă secretul celor mai suculenți și aromatizați ficăței de pui la tigaie. Rețeta noastră simplă și rapidă îți oferă o sursă excelentă de proteine și toate informațiile nutriționale necesare […]
Ficăței cu pere din: ficat de pasare, ceapa rosie, usturoi, vin rosu, unt, pere, zahar, frunze de spanac, stafide, lamaie, ulei de masline, sos de soia, otet balsamic. Ingrediente: 500 g ficat de pasăre 1 ceapă roşie 4-5 căţei de usturoi 150 ml vin roşu 50 g unt 4 pere mai tari 4 linguri zahăr […]