Sufleu cu paste si carnati
PrinteazaSufleu cu paste si carnati din: paste, sare, carnaciori de vita, rosii, spanac, unt, piper, oua, galbenus, lapte si smantana.
- 300 g paste
- sare
- 350 g carnaciori proaspeti de vita
- 200 g rosii
- 500 g spanac
- 50 g unt
- piper
- 3 oua
- 1 galbenus
- 125 ml lapte
- 50 ml smantana
Mod de preparare:
Fierbeti pastele in apa cu sare conform indicatiilor de pe pachet. Curatati carnatii de membrana si faceti din ei un fel de galuste. Puneti-le 2 minute in apa clocotita cu sare, scoteti-le. Opariti rosiile, curatati-le de coaja si seminte si taiati-le felii. Curatati spanacul si taiati frunzele fasii.
Calitit-le in 2 linguri de unt timp de 4 minute. Condimentati cu sare si piper. Scurgeti pastele, amestecati-le cu spanacul, galustile de carne si rosiile. Puneti totul intr-o forma de sufleu unsa. Amestecati ouale, galbenusul, laptele si smantana, condimentati si turnati sosul peste sufleu. Presarati-l cu unt si coaceti-l timp de 25 de minute.
Sufleu cu paste si carnati
Pofta buna!