Sote de varza de Bruxelles

Printeaza

Sote de varza de Bruxelles din: ardei gras, rosii, ceapa, orez, varza de bruxelles, ulei, sare si piper.

Ingrediente:Sote_de_varza_de_Bruxelles

  • 1 ardei gras
  • 3 rosii
  • 1 ceapa
  • 50 g orez
  • 500 g varza de Bruxelles
  • ulei
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Se spală verzele de Bruxelles şi se fierb 10 minute în apă cu sare. Se scot pe o strecurătoare. Ceapa şi ardeii se toacă mărunt şi se prăjesc 1 minutîn 4 linguri de ulei. Se adaugă orezul, se amestecă bine şi se toarnă 200 ml apă. Se fierbe pe foc mic, amestecându-se uşor.

Când orezul începe să se umfle se adaugă verzele şi roşiile decojite. Se presară sare şi piper după gust, se amestecă uşor şi se bagă la cuptor pentru 10 -15 minute.

Sote de varza de Bruxelles

Sote_de_varza_de_Bruxelles

Pofta buna!

 

1 comentariu

  1. Buna garnitura asta

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.