Sote de varza de Bruxelles
PrinteazaSote de varza de Bruxelles din: ardei gras, rosii, ceapa, orez, varza de bruxelles, ulei, sare si piper.
- 1 ardei gras
- 3 rosii
- 1 ceapa
- 50 g orez
- 500 g varza de Bruxelles
- ulei
- sare
- piper
Mod de preparare:
Se spală verzele de Bruxelles şi se fierb 10 minute în apă cu sare. Se scot pe o strecurătoare. Ceapa şi ardeii se toacă mărunt şi se prăjesc 1 minutîn 4 linguri de ulei. Se adaugă orezul, se amestecă bine şi se toarnă 200 ml apă. Se fierbe pe foc mic, amestecându-se uşor.
Când orezul începe să se umfle se adaugă verzele şi roşiile decojite. Se presară sare şi piper după gust, se amestecă uşor şi se bagă la cuptor pentru 10 -15 minute.
Sote de varza de Bruxelles
Pofta buna!
Buna garnitura asta