Carne cu ciuperci în sos cu verdeaţă

Printeaza

Carne cu ciuperci în sos cu verdeaţă din: ciuperci, ceapa verde, carne pentru snitel, ulei, sare, piper, smantana, supa, patrunjel, unt si oua.

Ingrediente:Carne_cu_ciuperci_în_sos_cu_verdeata

  • 400 g ciuperci proaspete
  • 1 legatura ceapa verde
  • 4 bucati carne pentru snitel (a 160 g)
  • 2 linguri ulei
  • sare
  • piper
  • 200 g smantana
  • 200 ml supa
  • 1/2 legatura patrunjel
  • 2 linguri unt
  • 4 oua

 

Mod de preparare:

Pregătiţi ciupercile şi ceapa verde. Tăiaţi ceapa inele. Spălat carnea şi uscaţi-o pe un şervet de bucătărie. Incingeţi uleiul într-o ti­gaie, prăjiţi carnea cea 3 minute, apoi condimentaţi-o cu sare şi piper. In ule­iul rămas, prăjiţi şi ciupercile cea 3 mi­nute, iar la final adăugaţi ceapa verde. Turnaţi supa şi smântână, şl condl-mentaţi-le cu sare şi piper. Tocaţi pătrunjelul şl adăugaţi-l.

Intre timp, topiţi untul într-o altă tigaie, prăjiţi aco­lo 4 ouă ochiuri şi săraţl-le puţin. Puneţi ouăle peste carne şi serviţi sosul de ciuperci alături. Ornaţi totul cu verdea­ţă. Pentru garnitură se potrivesc foarte bine cartofii la cuptor.

Carne cu ciuperci în sos cu verdeaţă

Carne_cu_ciuperci_în_sos_cu_verdeata

Poftă bună!

2 comentarii

  1. Nela Petrusin

    O sa incerc si eu reteta asta

  2. Delicioasa reteta asta

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.