Curcan cu sos curry şi migdale
PrinteazaCurcan cu sos curry şi migdale din: orez basmati, sare, piept de curcan, ceapa, usturoi, ulei, rosii, curry, supa, fulgi de migdale, coriandru, sos sweet chilli si piper.
- 250 g orez basmati
- sare
- 600 g piept de curcan
- 1 ceapa
- 1 catel de usturoi
- 4 linguri ulei
- 300 g rosii bucati
- 1 lingurita curry
- 150 ml supa
- 50 g fulgi de migdale
- 4 crengute coriandru
- 50 ml sos sweet chilli
- piper
Mod de preparare:
Fierbeţi orezul în apă cu sare conform instrucţiunilor de pe ambalaj. Spălaţi pieptul de curcan, uscaţi-l pe un şervet şi tălaţi-l fâşii. Tocaţi ceapa şi usturoiul mărunt. Incingeţi 2 linguri de ulei într-o tigaie, prăjiţi carnea, condimentaţi-o, apoi scoateţi-o pe un platou. Incingeţi restul de ulei în tigaie.
Prăjiţi ceapa şl usturoiul. Adăugaţi roşiile şi presăraţi-le cu praful de curry. Turnaţi supa şi fierbeţi totul cea 3 min. Adăugaţi carnea şl fulgii de migdale şi fierbeţi totul înăbuşit 3 min. Adăugaţi coriandrul tocat în sosul sweet-chilli şi condimentaţi. Serviţi orezul împreună cu sosul.
Curcan cu sos curry şi migdale
Pofta buna!
Incoming search terms:
- piept de curcan
Delicios arata curcanul asta 😛