Fileuri de peste cu sos de sofran
PrinteazaFileuri de peste cu sos de sofran din: fileuri de peste, morcovi, ceapa verde, sparanghel, fasole verde, usturoi, sofran, ulei de masline, ghimbir, suc de lamaie, suc de portocala si sare.
- 4-6 fileuri de peste
- 300 g morcovi tineri
- 2-3 fire de ceapa verde
- 2 fire de sparanghel
- 400 g fasole verde pastai
- 2-3 catei de usturoi
- 1 lingurita cu sofran
- 2 linguri cu ulei de masline
- 1 lingurita cu ghimbir
- 2 linguri cu suc de lamaie
- 2 linguri cu suc de portocala
- sare
Mod de preparare:
Fierbe morcovii, fasolea şi sparanghelul în apă cu sare, darîn vase-separate. Taie ceapa rondele şi căleşte-o uşor în ulei împreună cu usturoiul şi ghimbirul tocat mărunt. Adaugă şofranul şi sucurile de fructe şi lasă pe foc cam două minute.
Scurge bine legumele şi aşază-le într-un vas termorezistent stropit cu ulei. Aşază deasupra fileurile de peşte condimentate cu sare. Toarnă sosul de şofran şi lasă la cuptor 20-30 de minute.
Fileuri de peste cu sos de sofran
Pofta buna!
Fileurile astea de peste arata foarte bine!