Rulouri greceşti

Printeaza

Rulouri greceşti din: chifla, ceapa, usturoi, cimbru, amestec de carne tocata, ou, sare, piper, branza de oaie, ulei de masline, masline si rosii uscate.

 

Ingrediente:

  • 1 chifla veche de o zi
  • 1 ceapa
  • 2 catei de usturoi
  • 1 legatura cimbru
  • 500 g amestec de carne tocata
  • 1 ou
  • sare
  • piper
  • 100 g branza de oaie
  • 2 linguri ulei de masline
  • cate 50 g masline verzi si negre fara samburi
  • 2 rosii uscate, in ulei

 

Mod de preparare:

Inmuiaţi chifla. Tăiaţi ceapa şi un căţel de usturoi cubuleţe. Tăiaţi usturoiul rămas rondele.

Tocaţi cimbrul. Amestecaţi carnea tocată, oul, chifla stoarsă, cubuleţele de ceapă şi usturoi, jumătate din cimbru, sarea şi piperul.

Frămân­taţi totul bine. Impărţiţi amestecul de mai sus în 8 părţi, la fel şi brânza.

Presaţi carnea, aşezaţi brânza deasupra şi formaţi rulo­uri. Prăjiţi-le în ulei cea 7 minute.

Scurgeţi măslinele, tăiaţi ro­şiile, amestecaţi-le cu restul de usturoi şi cimbru şi prăjiţi-le cu rulourile de carne.

 

Rulouri greceşti

Rulouri_grecesti

 

Poftă bună!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.