Ruladă la cuptor

Printeaza

Ruladă la cuptor din: oua, chifle, ceapa, ulei, cimbru, amestec de carne tocata, sare, piper si cartofi.

Ingrediente:Rulada_la_cuptor

  • 5 oua
  • 2 chifle vechi de o zi
  • 1 ceapa
  • 3 linguri ulei
  • 1 lingurita cimbru
  • 800 g amestec de carne tocata
  • sare
  • piper
  • 1 kg cartofi
  • 1 lingurita rozmarin uscat

 

Mod de preparare:

Fierbeţi 4 ouă tari. Inmuiaţi chiflele. Căliţi în ulei ceapa tocată, apoi adăugaţi cimbrul. Preîncălziţi cuptorul la 180°C. Amestecaţi carnea tocată, oul rămas, pâinea stoarsă, ceapa şi mi­rodeniile. Aşezaţi 1/2 din amestec pe o hârtie de copt.

Aşezaţi ouăle fierte şi curăţate peste carne, acoperiţi cu restul de carne şi formaţi rulada. Ungeţi-o cu ulei şi coaceţi-o 50-60 min. Tăiaţi pe lung în /12 cartofii curăţaţi, aşezaţi-i lângă ruladă şi presăraţi-i cu rozmarin.

Ruladă la cuptor

Rulada_la_cuptor

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.