Gratin de conopidă si broccoli

Printeaza

Gratin de conopidă si broccoli din: conopida, supa de legume, broccoli, smantana, mustar cu boabe, vin alb, nucsoara si pesmet.

Ingrediente:Gratin_de_conopida_si_broccoli

  • 1 conopida mare, rupta in buchetele
  • 1 cub supa de legume,
  • 1 broccoli mare, rupt in buchetele
  • 200 g smantana pentru gatit
  • 1 lingura de mustar cu boabe
  • vin alb, pentru stropit
  • 1/2 lingurita de nucsoara
  • pesmet

 

Mod de preparare:

Pune conopida într-o cratiţă şi acoper-o cu apă rece, adaugă cubul pentru supă şi adu totul la punctul de fierbere. Adaugă broccoli şi fierbe-l 1 minut, apoi scurge tot şi păstrează puţin lichid. Lasă legumele deoparte. (Nu trebuie sa fie foarte moi.)

Incinge cuptorul la 200°C/gaz 6 . Amestecă smântână pentru gătit cu muştarul, vinul (dacă foloseşti), nucşoara şi asezonează. Adaugă peste legume şi amestecă bine. Transferă totul într-un vas termorezistent, presară pesmetul şi dă la cuptor 30 de minute, până se rumeneşte.

Gratin de conopidă si broccoli

Gratin_de_conopida_si_broccoli

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.