Gulaş picant cu carne de vita
PrinteazaGulaş picant cu carne de vita din: pulpa de vita, ceapa, ardei gras, ulei, sare, piper, boia de ardei dulce, supa si crema de branza.
- 400 g pulpa de vita
- 6 cepe mici
- cate un ardei gras rosu si galben
- 1 lingura ulei
- sare
- piper
- 3-4 linguri boia de ardei dulce
- 250 ml supa
- 245 g crema de branza
Mod de preparare:
Tăiaţi carnea de vită cuburi. Curăţaţi ceapa şi tăiaţi-o în patru. Pregătiţi ardeiul şi tăiaţi-l cubuleţe. Incingeţi uleiul şi prăjiţi carnea. Condimentaţi-o cu sare, piper şi boia. Adăugaţi ceapa şi ardeiul şi căliţi-le. Turnaţi supa, daţi într-un clocot şi fierbeţi totul înăbuşit 20 – 25 de minute. Adăugaţi crema de brânză, daţi într-un fiert şi condimentaţi mâncarea după gust.
Gulaş picant cu carne de vita
Poftă bună!
GUlasul picant moartea mea