Supa cu legume si tortellini
PrinteazaSupa cu legume si tortellini din: ulei de masline, ceapa, usturoi, fulgi de chilli, telina apio, morcov, patrunjel, dovlecel, rosii, supa de legume si tortellini cu branza.
- ulei de măsline
- 1 ceapă medie, tăiată mărunt
- 2 căţei de usturoi, zdrobiţi
- câţiva fulgi de chilli
- 2 ţeline Apio, tăiate cubuleţe
- 1 morcov mediu, curăţat şi tăiat cubuleţe
- 1 mână de pătrunjel, mărunţit
- 1 dovlecel, tăiat cubuleţe
- 400g de roşii cubuleţe, din conservă
- 500ml supă de legume
- 250 tortellini cu brânză
Mod de preparare:
Într-o tigaie, se încinge o linguriţă de ulei de măsline. Se adaugă ceapa, usturoiul şi fulgii de chilli.Se prăjesc 5 minute şi apoi se adaugă ţelina Apio, morcovul, ½ din pătrunjel şi dovlecelul. Se mai prăjesc 5 minute. Se adaugă roşiile şi se amestecă uşor cu o lingură de lemn.
Se adaugă şi supa şi se lasă să fiarbă 10 minute.Între timp, într-o cratiţă separată se fierb tortellini, conform instrucţiunilor de pe ambalaj. După ce s-au fiert se răstoarnă în supă, se amestecă bine, apoi se serveşte decorată cu pătrunjelul rămas.
Supa cu legume si tortellini
Pofta buna!
Imi dai si mie o portie?