Spirale cu branza, susan si rozmarin
PrinteazaSpirale cu branza, susan si rozmarin din: susan, piper, ardei gras, ulei de masline, rozmarin, paste, sare si cascaval.
- 1 linguri susan
- piper
- cate 1 ardei gras (rosu, verde, galben)
- 1 lingura ulei de masline
- 1 fir rozmarin
- 400 g paste in forma de spirala
- sare
- 50 g cascaval tare
Mod de preparare:
Semintele de susan se prajesc intr-o tigaie de teflon, fara adaos de grasime. Se lasa sa se raceasca pe o farfurie. Se spala cei trei ardei grasi, se curata de seminte si apoi se taie felii. Se incinge uleiul de masline intr-o tigaie si se adauga feliile de ardei gras; se calesc putin si se condimenteaza.
Se spala rozmarinul, se sterge, se rup acele si se presara in tigaie peste ardeiul gras. Spiralele se fierb in apa cu sare, dupa indicatiile de pe ambalaj apoi se scurg de apa. Se rade cascavalul. Jumatate din cascaval se presara peste legume. Se condimenteaza.
Pastele se amesteca cu legumele, se presara cu susan, restul de cascaval si cu rozmarin.
Spirale cu branza, susan si rozmarin
Pofta buna!
Ce bine arata spiralele cu branza, susan si rozmarin.