Paste cu chiftele

Printeaza

Paste cu chiftele din: carne tocata, ou, ceapa, sare, faina, ulei, usturoi, piper, patrunjel, ceapa, rosii in bulion, ulei si paste.

Ingrediente:Paste_cu_chiftele

pentru chiftele:

  • 500 g carne tocata
  • un ou
  • o ceapa
  • sare
  • 3 linguri faina
  • 2 linguri ulei
  • un catel usturoi
  • piper
  • o legatura patrunjel

pentru sos:

  • o ceapa
  • 4 rosii in bulion
  • o lingura ulei

pentru garnitura:

  • 300 g paste

 

Mod de preparare:

Pentru chiftele se amestecă tocătura, ceapa mărunt tocată, usturoiul pisat, oul, câteva fire de pătrunjel, sarea şi piperul. Cu mâna umedă se formează chiftele care se trec prin făină şi se prăjesc în ulei încins.

Pentru sos, se căleşte ceapa şi, când a devenit aurie, se adaugă roşiile tăiate mărunt, fără pieliţe şi cu tot cu sos. Se lasă 5 minute să fiarbă. Intr-o tavă de cuptor se pune o lingură de ulei, se aşază pastele fierte şi scurse, chifte­lele, sosul şi se dau la cuptor pentru 15 minute.

Paste cu chiftele

Paste_cu_chiftele

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.