Supa de Bulgur – Gustoasa și Nutritiva din: ceapa, morcovi, cartofi, bulgur, ulei de masline, curry, sare, piper, verdeata. Este o opțiune excelentă pentru cei care doresc să adauge o notă de consistentă și nutriție într-o supă cu legume. Bulgurul este un aliment tradițional în bucătăria orientală, care aduce un gust ușor de nuci și […]
Supa de rosii si fasole cu melcisori
PrinteazaSupa de rosii si fasole cu melcisori din: ceapa, usturoi, rosii decojite, fasole alba, ulei, supa de legume, paste, sare si piper.
- 1 ceapa
- 2 catei usturoi
- 1 conserva rosii decojite (850 ml)
- 1 conserva fasole alba (425 ml)
- 1 lingura cu ulei
- 500 ml supa de legume (instant)
- 200 g paste in forma de melcisori
- sare
- piper
Mod de preparare:
Se spala si se curata ceapa si usturoiul si se toaca. Se taie bucati rosiile din conserva.
Se spala fasolea si se lasa sa se scurga de zeama. Se incinge uleiul intr-o tigaie si se prajesc ceapa si usturoiul; se adauga fasolea si rosiile cu tot cu suc.
Se toarna supa si se fierbe totul timp de 15 minute. Melcisorii se fierb in apa cu sare, conform indicatiilor de pe ambalaj.
Se spala busuiocul, se scutura, se rup frunzulitele si se pastreaza cateva pentru ornat.
Restul se taie in fasii subtirele. Se scurg pastele, se trec prin apa rece si se scurg din nou.
Se amesteca in supa, se sareaza si se pipereaza. Se presara fasiile de busuioc.
Supa de rosii si fasole se serveste fierbinte.
Supa de rosii si fasole cu melcisori
Pofta buna!
poate iti place si:
Supă de Bulgur – Gustoasa și Nutritiva
Pofta buna!
Asta e interesanta, supa asta