Inimioare cu ciocolata si alune

Printeaza

Inimioare cu ciocolata si alune din: chec, crema de ciocolata, ou, lapte inegral, vanilie, zahar, alune de padure, unt, zahar pudra si inghetata de vanilie si zmeura.

Ingrediente:Inimioare_cu_ciocolata_si_alune

  • 4 felii chec sau pandispan
  • 3 linguri crema de ciocolata si alune
  • 1 ou mare
  • 75 ml de lapte integral
  • 1 lingurita vanilie
  • 1 lingura de zahar
  • 2 linguri alune de padure, prajite si tocate
  • 1 lingura de unt
  • zahar pudra, pentru presarat
  • inghetata de vanilie si zmeura, pentru servit

 

Mod de preparare:

Unge 2 felii de chec cu crema de ciocolata şi alune, apoi aşază peste ele celelalte felii de chec pentru a obţine două sandviciuri. Foloseşte o formă pentru prăjituri pentru a decupa inimioare din sandviciuri. Amestecă bine oul cu laptele, vanilia şl zahărul.

Aşază alunele de pădure într-o farfurie. înmoaie sandviciurile în amestecul de ou, lasă-le acolo 1-2 minute, pe fiecare parte, pentru a se îmbiba, apoi trece-le prin alunele mărunţite. Dacă vrei, poţi să acoperi sandviciurile cu folie alimentară şi să le dai la frigider, timp de maximum 1 oră.

Incinge untul într-o tigaie mare, până face spumă. Adaugă sandviciurile şi prăjeşte-le până se rumenesc. Presară peste ele zahăr pudră şi alune mărunţite şi serveşte-le cu îngheţată de vanilie şi zmeură.

Inimioare cu ciocolata si alune

Inimioare_cu_ciocolata_si_alune

Pofta buna!

 

1 comentariu

  1. Ce tari sunt inimioarele astea

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.