Croasanţi cu crenvurşti

Printeaza

Croasanţi cu crenvurşti din: patrunjel, aluat de foi, minicrenvursti si cascaval.

Ingrediente:Croasanti_cu_crenvursti

  • 1 legatura patrunjel
  • 500 g aluat de foi pentru croasanti
  • 24 minicrenvursti
  • 50 g cascaval ras

 

Mod de preparare:

Se încinge cuptorul la 200°C. Se toacă pătrunjelul. Se întinde aluatul şi se presară deasupra pătrunjel. Se decupează tri­unghiuri pe care se aşază câte 2 crenvurşti şi se rulează croissanţii pornind de la latura lungă. Se presează vârful.

Se presară caşcaval peste croasanţi. Croasanţii se coc pe o tavă tapetată cu hârtie de copt cea 8-12 min., până se rumenesc. Se servesc calzi, presăraţi cu pătrunjel.

Croasanţi cu crenvurşti

Croasanti_cu_crenvursti

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.