din: petale uscate de galbenele, apa. Ceaiul de galbenele este o băutură tradițională apreciată pentru beneficiile sale asupra sănătății digestive și a pielii. Reteta Ceai de Galbenele: Ingrediente: 1-2 lingurițe de petale uscate de galbenele 250 ml de apă fierbinte Mod de preparare: Adăugați petalele uscate de […]
Crochete de ouă şi file de anşoa cu garnitură de cartofi pai
PrinteazaCrochete de ouă şi file de anşoa cu garnitură de cartofi pai
Ingrediente:
- 9 ouă
- 6fileuri anşoa
- 60 g uni
- 2 linguri făină
- 1/2 pahar lapte
- sare
- 400 g ulei pentru prăjit
- 200 g pesmet de casă
- 500 g cartofi
- 1 /2 legătură pătrunjel
Mod de preparare:
Crochete de ouă şi file de anşoa cu garnitură de cartofi pai: fierb 7 ouă 10 minute, se taie mărunt, se amestecă cu un sos alb făcut din făină, unt şi lapte.
Fileurile de anşoa se taie mărunt şi se amestecă cu ouăle şi cu sosul.
Cind compoziţia s-a răcit, se fac crochetele, se dau prin făină, ou bătut şi pesmet şi se prăjesc în ulei fierbinte.
servesc cu garnitură de cartofi pai şi pătrunjel tocat.
Pofta buna!
Ceai de Sunătoare cu Ginkgo Biloba
din: ceai de sunatoare, ginko biloba, apa, miere. Ceaiul de Sunătoare cu Ginkgo Biloba este o băutură unică, concepută pentru a stimula funcția cognitivă și pentru a spori atenția. Ginkgo Biloba este cunoscut pentru susținerea sănătății creierului, în timp ce Sunătoarea este apreciată pentru efectele sale de îmbunătățire a […]
Pui cu Usturoi și Ghimbir: Deliciu Sănătos
din: piept de pui, usturoi, ghimbir, ulei de masline, sos de soia, suc de lamaie, sare, piper, frunze de coriandru. Această rețetă se inspiră din bucătăria asiatică, care este cunoscută pentru utilizarea ghimbirului și a usturoiului în preparate pentru a adăuga arome exotice și beneficii pentru sănătate. Descoperiți […]