Medalioane de cerb cu vin din: pulpa de cerb, ceapa, ciuperci, unt, vin alb, coniac, ulei, foi de dafin, pliculet de gelatina, sare, piper si boabe de piper. Ingrediente: 600 g pulpă de cerb 100 g ceapă 200 g ciuperci 50 g unt 100 ml vin alb 30 ml coniac 30 ml ulei 2 […]
Medalioane cu ciuperci
PrinteazaMedalioane cu ciuperci din: ciuperci, ceapa verde, cascaval, inele de ceapa prajite, file de porc, sare, piper si boia dulce.
Ingrediente:
- 300 g ciuperci Champignon
- 1 legatura ceapa verde
- 200 g cascaval ras
- 125 g inele de ceapa prajite
- 1 kg file de porc
- sare
- piper
- boia dulce
Mod de preparare:
Se şterg ciupercile cu un prosop umed şi se taie mărunt. Se taie ceapa verde rondele.
Se asază ambele într-un bol şi se amestecă împreună cu caşcavalul şi ceapa prăjită. Se încinge cuptorul la 225°C.
Se unge o tavă şi se tapetează cu hârtie de copt.
Se spală carnea sub jet de apă rece şi se şterge cu prosoape de bucătărie; se taie în 16 felii, care se bat puţin.
Se condimentează cu sare şi piper şi se aşază pe tavă, la distanţă unele de altele.
Se repartizează deasupra amestecul de caşcaval ras şi se pudrează cu boia; se coc cea 15-20 de minute. Se servesc fierbinţi.
Medalioane cu ciuperci
Pofta buna!
Medalioane de manzat cu susan din: muschi de manzat, seminte, susan, parmezan, rozmarin, chives, unt, piper, prosciutto, ulei, zahar, sos de soia, ghimbir. Ingrediente: 220 g muşchi de mânzat 20 g seminţe de dovleac 20 g seminţe de floarea-soarelui 20 g susan negru 20 g susan alb 40 g parmezan rozmarin chives 20 g unt cimbru […]
Incoming search terms:
- file de porc
Nu prea ma omor si chiar nu mi place