Salata cu friptura de vita, sparanghel si mazare
PrinteazaSalata cu friptura de vita, sparanghel si mazare din: sparanghel, ridichi, mazare mange tout, otet balsamic, mustar dulce, mustar iute, sare, piper, zahar, ulei si friptura de vita.
- 500 g sparanghel alb
- 1 legătură ridichi
- 150 g mazăre mange-tout
- 1 legătură ceapă verde
- 3 linguri oțet balsamic alb
- 2 lingurițe muștar dulce
- 2 lingurițe muștar iute
- 1 praf de sare, piper, zahăr
- 4 linguri de ulei
- 150 g friptură rece de vită
Mod de preparare:
Se decojesc 500 g sparanghel alb și se taie capetele lemnoase. Se taie felii, la fel ca 1 legătură ridichi și 150 g mazăre mange-tout. Se taie rondele 1 legătură ceapă verde. Se amestecă 3 linguri oțet balsamic alb, 2 lingurițe muștar dulce și 2 lingurițe muștar iute, un praf de sare, piper, zahăr; se înglobează cu telul 4 linguri ulei.
Se amestecă împreună cu ingredientele de salată și se lasă să se marineze cca 10 min. Se servește cu 150 g friptură rece de vită tăiată felii.
Salata cu friptura de vita, sparanghel si mazare
Pofta buna!
Foarte buna salata