Supă cremă de ciuperci cu smântână
PrinteazaSupă cremă de ciuperci cu smântână din: ciuperci, smantana, usturoi, patrunjel, ulei, orez, morcovi, pastarnac si ceapa.
- 1 kg ciuperci
- 500 g smantana
- 2 catei de usturoi
- 1 legatura patrunjel
- 250 ml ulei
- 1 ceasca orez
- 2 morcovi
- 1 pastarnac
- 2 cepe
Mod de preparare:
Jumătate din cantitatea de ciuperci o tai în două, pe lungime, iar cealaltă jumătate o tai cuburi mici şi le amesteci în blender cu smântână. Prăjeşti puţin ceapa şi o adaugi într-un vas cu legumele tăiate mărunt.
Dai la fiert 30 de minute într-un litru de apă şi adaugi orezul, ciupercile jumătăţi şi crema de ciuperci. Ornezi cu pătrunjel.
Supă cremă de ciuperci cu smântână
Pofta buna!