Rulada cu omleta si pulpa de porc

Printeaza

Rulada cu omleta si pulpa de porc din: pulpa de porc, usturoi, amestec de piper negru si rosu, ulei, bacon, oua, unt, usturoi si sare.

Ingrediente:Rulada_cu_omleta_si_pulpa_de_porc

  • un kg pulpa de porc
  • 3 catei de usturoi
  • o lingura amestec de piper negru si rosu
  • 2 linguri ulei

pentru umplutura:

  • 250 g bacon
  • 6 oua

pentru uns:

  • un pachet unt
  • 5 catei de usturoi
  • sare

 

Mod de preparare:

Carnea se taie pe partea de interior astfel încât să se obţină o “foaie”. Cei 3 căţei de usturoi se pisează, se amestecă apoi cu cele două tipuri de piper râşnite şi cu uleiul. Cu această pastă se unge carnea pe partea de la interior. Din cele 6 ouă se fac două omlete care se aşază peste amestecul de usturoi si piper, una in prelungirea celeilalte.

Peste omletă se aşază felii de bacon şi apoi se rulează şi se leagă cu sfoară de bucătărie. Untul moale se amestecă cu usturoiul pisat şi sarea şi se unge rulada pe toate părţile, într-un strat generos. Se asază rulada în tavă si se coace 2 ore la foc mediu.

Rulada cu omleta si pulpa de porc

Rulada_cu_omleta_si_pulpa_de_porc

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.