Porc cu legume la wok
PrinteazaPorc cu legume la wok din: pulpa de porc, ardei grasi, ceapa, morcovi, sos de soia, ulei, ghimbir, zahar brun, sos de rosii, otet balsamic, usturoi, zeama de lamaie si sare.
- 1 kg pulpa de porc
- 2 ardie grasi
- 2 cepe
- 2 morcovi
- 3 linguri cu sos de soia
- 3 linguri cu ulei
- 1 radacina mica de ghimbir
- 1 lingurita cu zahar brun
- 2 linguri cu sos de rosii
- 1 lingura cu otet balsamic
- 2 catei de usturoi
- zeama de la o lamaie
- sare
Mod de preparare:
Porţionează carnea în bucăţi mici, iar ceapa în bucăţi mari, morcovii în felii şi ardeii în cubuleţe. Toarnă uleiul în wok, lasă-l să se încingă şi pune carnea. Amestecă încontinuu până ce se rumeneşte şi scoate-o pe o farfurie. Adaugă ceapa, morcovii şi ardeii şi amestecă 2-3 minute.
Rade ghimbirul, pune usturoiul pisat, sosul de soia, oţetul balsamic, zeama de lămâie, zahărul şi sucul de roşii. Pune carnea peste legume şi amestecă 2-3 minute. Adaugă sare doar dacă e cazul. Serveşte cald, cu orez fiert şi ceapă verde sau orice fel de verdeaţă.
Porc cu legume la wok
Pofta buna!
Incoming search terms:
- porc cu legume